Over mij

Mijn naam is Minke Brik en ik ben er van overtuigd dat niets toeval is. Het leven gebeurt vòòr je, hoe donker het op een bepaald moment ook is. Nu denk je misschien dat geldt niet altijd en voor iedereen. Dat is precies wat ik lange tijd dacht. Sinds ik van wonen in een bouwkeet zonder sanitaire voorzieningen en eten van de voedselbank nu tijdelijk als expat mèt personeel in Jordanië woon kan ik er echt niet meer om heen. Om maar met de deur in huis te vallen 😉.

Levenslessen

Als geen ander weet ik dat het leven bestaat uit ups and downs. De keren dat ik in een dieptepunt zakte, waren de momenten dat ik niet naar mijn eigen intuïtie en de boodschappen van het Universum luisterde en de mening van anderen belangrijker vond dan die van mijzelf.

Ik heb er stevige lessen voor betaald. Ben door schuld en schaamte heen gegaan. Meer dan ooit tevoren weet ik dat je altijd op het Universum en dus op jezelf kunt vertrouwen. Het leven gebeurt voor je. Echt, altijd. Er bestaat geen mislukking en falen, je wordt alleen zachtjes en soms wat steviger, mocht je niet gelijk luisteren, in de goede richting geduwd.

Coach voor vrouwen toeval bestaat niet

Jij bent genoeg

Het allerbelangrijkste is dat je weet dat je altijd genoeg bent. Als je je eigen innerlijke power bevrijdt en voedt, die veilige plek in jezelf leert kennen en als toevluchtsoord ervaart, als je weet dat het Universum altijd over je waakt en je het nooit alleen hoeft te doen, dan leef je vanuit rust, vertrouwen en overvloed. Dan ontmoet je de juiste personen en situaties op het juiste moment en de juiste plaats.

Dan ontmoet je mensen, niet om vervuld te worden, maar om elkaar te inspireren. Dan kun je geven, niet om gewenst te willen zijn, maar omdat je bron overstroomt. Dan hoef je je niet te verstoppen, maar kan je je creativiteit en diepste wensen en opinies vrij tot expressie brengen. En daar kan ik je bij helpen!

Ik leer je hoe je op jezelf en je intuïtie leert vertrouwen door jezelf ontvangststation te maken voor de boodschappen die het Universum voor je heeft.

Hoe je leert krachtige keuzes te maken en je faalangst en perfectionisme los te laten. Elke keuze is goed want je kunt in feite niets fout doen.

Hoe je lichter en moeitelozer kunt leven als je je eigen beste vriendin bent.

Hoe je helemaal jezelf kan zijn en weer tot bloei komt.

Hoe je elke dag opnieuw mag beginnen.

Hoe er altijd hulp is en je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je vanuit je diepste verlangen leven, je doelen realiseren?

En ben je klaar om de volgende stap te nemen?

Je bent niet voor niets op deze website terecht gekomen.

Stuur me een email naar info@minkebrik.nl, of vul hier het contactformulier in dan kijken we hoe ik je kan helpen en of we een match voor elkaar zijn! Ik zie er naar uit!

Wat klanten zeggen

Minke Brik coach voor vrouwen

Achtergrond

Opgegroeid aan de rivier, hou ik van de natuur. Reizen is mijn passie, ik woonde 10 jaar in Frankrijk en nu in Jordanië. Als multi-passionate werkte ik jarenlang als producer, regisseur en fotograaf aan educatieve videoprogramma’s met mijn eigen onderneming. Met vier vrouwen creëerde ik een dans theaterprogramma, ik gaf dansworkshops, trad op als verhalenverteller en maakte pastelportretten in opdracht. Mijn motto: alles is mogelijk!

Eenvoud, nieuwsgierigheid en vertrouwen zijn de waarden van waaruit ik leef.

De mens en zijn psyche boeit me enorm, daarom studeerde ik psychologie en psychosociaal werk en werk al zo’n 15 jaar als coach en psychosociaal werker.

Mijn kennis deed ik o.a. hier op. Over levensbeschouwing en narratieve psychologie: welke verhaal vertellen wij onszelf aan de Universiteit voor Humanistiek. WO Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit Heerlen; psychosociaal werk aan de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO; toegepaste integrale psychologie bij het ITIP.

Bij mijn leraar Hans Korteweg volgde ik de 2-jarige Dromenopleiding, Subtiele Energie, Astrologie en vele levensbeschouwelijke onderwerpen uit o.a. het Bouddhisme, Christendom en de Thora. Ik deed de jaaropleiding Spirit Junkie bij Gabrielle Bernstein en talloze cursussen o.a. Systemisch Werken, NLP, TA, Itjing, Tarot, Yoga, Usui Reiki 1 en 2.

Heb je vragen?

Menu